Dec 22

120 állami gondozott gyermek karácsonyát tette szebbé az Appeninn

Az Appeninn Nyrt. a budapesti Cseppkő Gyermekotthon állami gondozott gyermekeit lepte meg ajándékkal karácsony alkalmából, ezzel téve szebbé az ott lakó gyerekek ünnepét. A fejenként mintegy 5000 forint értékben kiosztott ajándékok mellett társasjátékok vásárlásával is kedveskedtek a családjukat nélkülözni kényszerülő fiataloknak.

Az Appeninn Nyrt. vezetésének több tagja látogatta meg december 20-án a budapesti Cseppkő Gyermekotthon lakóit. A látogatás célja az volt, hogy az otthon mintegy 120 lakójának vigyenek ajándékot karácsonyra. A személyre szabott ajándékok mellett a gyermekek társasjátékokat is kaptak, amelyekkel az ünnepek alatt is tudnak majd játszani.

Dr. Bihari Tamás elnök-vezérigazgató, dr. Szabó Nóra jogi igazgató és Zágonyi Ádám gazdasági igazgató személyesen adták át a társaság által biztosított, fejenként 5000 forint értékű ajándékcsomagokat a gyermekeknek – a Cseppkő Gyermekotthont az ünnepélyes átadón Dr. Herczeg Krisztián, az intézmény igazgatója képviselte, megköszönve a társaság felajánlását.

Az Appeninn Nyrt. elnök vezérigazgatója elmondta, hogy a társaság felelősnek érzi magát azért a társadalomért, amelyben tevékenykedik, így intézményi szinten is szerettek volna tenni a felnövekvő generációkért. Indíttatása ugyanakkor kettős, hiszen szülőként természetesen a legjobbat szeretné gyermekeinek, ezért átérzi milyen lehet azoknak a gyermekeknek a sorsa, akik nevelőotthonban nőnek fel , családjuktól távol töltve a karácsonyi ünnepeket is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb gazdasági hírek, minden nap.