Jul 13

Az International Travel Awards 2021 díj három kategóriájában is versenyez a BOTANIQ Turai Kastély

Újabb rangos nemzetközi turisztikai díj több kategóriájában is versenyben van a BOTANIQ Turai Kastély. A 2020 nyarán megnyitott hotel a Booking.com Traveller Review Awards elismerése után most az International Travel Awards 2021 nemzetközi versenyen három kategóriában is nevezést nyert a legjobbnak járó elismerésért. A döntés az utazóközönség kezében van, a szavazás 2021. augusztus 10-ig érhető el a verseny weboldalán – derült ki a BDPST Group közleményéből.

A legszebb európai és magyar hotelekkel száll versenybe a BOTANIQ Turai Kastély az International Travel Awards 2021 nemzetközi turisztikai versenyen. A tavalyi év során megnyitott exkluzív szálloda három kategóriában – a Legjobb Európai Örökségi Hotel, a Legjobb Magyarországi Kastély Hotel és Legjobb Magyarországi Romantikus Hotel – is versenyben van a legjobbnak járó díjért, amelyről a zsűri után most a közönség dönthet az augusztus 10-ig tartó, nyílt szavazáson.

A KSA Tourism Marketing szervezet által megrendezett nemzetközi versenyen több mint ötven ország szállodái és vendéglátó egységei indulnak minden évben. A négy és félezernél is több nevezőből az első körön 575 továbbjutót választ ki a külföldi, turisztikai területen elismert szakemberekből összeállított, közel ötven tagú bizottság. A második körbe jutva szavazáson dőlhet el, hogy a résztvevők közül mely hotelek kerülnek be a döntősök közé. A verseny utolsó szakaszában a szakmai zsűri dönt majd végül a nyertesekről.

Egy szálloda megnyitása és sikeres működtetése önmagában is nagy megmérettetést jelent, azonban egy olyan rendhagyó időszakban, mint amilyen az elmúlt közel másfél év volt, még több megoldandó problémával szembesült a turisztikai szektor. Épp emiatt hatalmas büszkeséggel tölt el kollégáim és a BOTANIQ Turai Kastély személyzetének kemény és kitartó munkája, ugyanis ennek köszönhetően tudtuk magas minőségben működtetni a hotelt még a nehéz időkben is, minden esetben az éppen érvényes előírások és szabályok betartásával. Az International Travel Awards 2021 díj azért is bír kiemelt jelentőséggel számunkra, mert amellett, hogy egy nemzetközi, elismert szakemberekből álló zsűri döntött a hotel továbbjutásáról, a vendégeink is elmondhatják a véleményüket a szavazáson keresztül, ez pedig közvetlen visszajelzést jelent számunkra” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divíziójának vezetője.

A Budapesttől mindössze 50 kilométerre található, ősfákkal és különleges virágokkal díszített kastélyparkban megbúvó hotel kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre. A BOTANIQ Turai Kastély egy teljeskörű külső és belső rekonstrukciót követően 2020 nyarán nyitotta meg kapuit az érdeklődő közönség előtt, és hamar az utazók egyik kedvenc desztinációjává vált. A közel harminc hónapig tartó felújítás után új funkciókkal is bővült kastély 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő zöld parkkal, 470 négyzetméteres terasszal és hangulatos, külső és belső medencével rendelkező wellness részleggel várja most is vendégeit.

A kiemelkedőn magas minőségű szállodaként és rendezvényhelyszínként a BOTANIQ Turai Kastély hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában.

A BOTANIQ Turai Kastélyt a szakmai zsűri kiválasztotta az első kör legjobbjai közé, augusztus 10-ig pedig nyitott a lehetőség, hogy az utazóközönség is letegye a voksát a hotel mellett, amely a következő linken egyszerűen elérhető:

https://internationaltravelawards.org/app/vote?nid=TzA3SVF1UXpZdXAxZXlRUmxzWkJGdz09

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb gazdasági hírek, minden nap.