Dec 01

Balatonra látogat az igazi, finn Mikulás

December ötödikén a Balaton partján fekvő Mövenpick BalaLand Resort Balaton hotelbe látogat az igazi, finn Mikulás: Joulupukki. A szálloda felajánlásának köszönhetően ugyanakkor nemcsak a szállóvendégek ünnepelhetnek a Télapóval, hanem helyi gyermekek is találkozhatnak a legendás jótevővel.

December ötödikén ellátogat az igazi Mikulás, Joulupukki a Mövenpick BalaLand Resort Balaton hotelbe, ahol egy közös ünneplés során megajándékozza a gyermekeket. A nem mindennapi ünnepségen azonban nem csak a szálloda vendégei vehetnek részt, hanem a Mövenpick BalaLand felajánlásának köszönhetően, helyi gyermekek is találkozhatnak az igazi Mikulással.

A hotel együttműködik a Siófoki Magyar-Finn Baráti Körrel, ugyanis Siófok testvérvárosa a Finnországban található Oulu, a civil szervezet ezt a kapcsolatot hivatott ápolni. Az idén 45-dik jubileumát töltő szervezet, az ünneplés kapcsán rajzpályázatot hirdetett három korcsoportban. Környékbeli óvodások, általános iskolai alsó- és felső tagozatosok alkotásait várták, „Ahogy én látom a Mikulás hazáját” témában. Az oului és siófoki közös kezdeményezésre beérkezett nevezések közül, a zsűri 11 győztest választott, akik ezzel elnyerték a fődíjat, ők is részt vehetnek a közös ünnepségen, és találkozhatnak Joulupukkival.

A szállóvendégek a programok után vacsorán búcsúzhatnak el a Mikulástól, ahol természetesen Willy Fogg is ott lesz majd. Másnap különleges Északi Sarki Büfé ünnepi reggeli várja a vendégeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb gazdasági hírek, minden nap.