May 03

Nevet vált a patinás egészségipari cég

Új néven, SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt.-ként folytatja tevékenységét Magyarország vezető, egyben a világ egyik meghatározó orvosi kéziműszergyártó és -értékesítő társasága, a debreceni székhelyű MEDICOR Kéziműszer Zrt.. A névváltás oka, hogy a svájci tulajdonos, a SUBAN Ag. a cégcsoport egészét tekintve egységes cégnév használatának bevezetéséről döntött.

Május 1-jével nevet váltott és SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt.-ként folytatja tevékenységét a debreceni székhelyű MEDICOR Kéziműszer Zrt., amely Magyarország vezető, és egyben a világ egyik meghatározó orvosi kéziműszergyártó és -értékesítő társasága. A nagy múltú egészégipari vállalat az 1973-ban alapított SUBAN Ag. svájci befektetési társaság tulajdonában álló cégcsoport tagja, további két németországi és egy romániai tagvállalattal együtt. A SUBAN Ag. a cégcsoport egészségiparban betöltött szerepe és eddig elért sikerei iránti hosszú távú elkötelezettségét kifejezve, a cégcsoport minden tagjára vonatkozóan, egységes cégnév használatának bevezetéséről döntött.

Az egységes megjelenéssel és a SUBAN márkanévvel a cégcsoport célja, hogy nemzetközi szinten mutassa az új és a meglévő vevők, illetve partnerek felé a különböző leányvállalatok összetartozását. Az anya- és leányvállalatok jövőbeni közös névhasználatának további célja az egységes cégcsoportszintű szervezeti kultúra és értékrendszer kialakítása, valamint ezzel kívánják képviselni munkavállalóik irányába, hogy küldetésük, céljaik és sikereik is közösek.

„Az elkötelezett tulajdonosunk támogatásával az új nevünk alatt is ugyanaz a több évtizedes szakmai tapasztalat, szaktudás, gyártástechnológia és a minőség iránt elkötelezett szakembergárda jelenti a garanciát új és meglévő vevőink, illetve partnereink számára, hogy a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra, valamint kiváló minőségű termékekre és szolgáltatásokra számíthatnak tőlünk. Működésünkben a névváltás kapcsán egyéb változást nem tervezünk, továbbra is ugyanabban a formában, ugyanolyan megbízható minőségben folytatjuk tevékenységünket, mint eddig, mindeközben törekedve természetesen az új, innovatív ipari megoldások bevezetésére” – mondta Nagy Péter, a SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. vezérigazgatója.

A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Magyarország vezető, és egyben a világ egyik meghatározó orvosi kéziműszergyártó és -értékesítő társasága, amelynek termékeit világszerte használják, többek közt az Egyesült Államokban, Japánban, Oroszországban, valamint Európában. A társaság közel 10 ezer féle sebészeti és fogászati kéziműszert gyárt, kizárólag az orvosi felhasználás kritériumainak megfelelő alapanyagokból, támogatva ezzel a humán- és kisállatgyógyászat minden területét. A cégcsoport termékeinek minőségét mutatja, hogy a társaság 1994. óta FDA regisztrációval rendelkezik.

Lokálpatrióta működés

A SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. kétmillió forint pénzadománnyal segítette a Debreceni Egyetem koronavírus-járvány elleni védekezését. A társaság emellett rendszeres műszeradománnyal szokta segíteni a Debreceni Egyetem orvosképzését.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb gazdasági hírek, minden nap.