Sep 22

Nike Air Max – hű társ hosszú éveken át

Az Air Max sportcipőcsaládot a Nike hozta létre. Minek köszönhető a hosszú éveken át tartó népszerűsége? Mivel érik el ezek a lábbelik, hogy maximális kényelmet nyújtsanak a viselőjük számára? Hol érdemes beszerezni a Nike Air Maxet? Megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket!

A cipők tökéletesen illeszkednek a viselő lábához

A Nike Air Max első verziója 1987-ben került forgalomba, azóta pedig több mint félszáz modell jelent meg. A lábbeli hamar népszerű lett világszerte, az 1990-es években még George H. W. Bushnak is készített Air Maxet a Nike. Minden egyes lábbeliben található nagyméretű légpárna. Ez a légtalp látható minden egyes modellben. Az összesre jellemző a középtalp és a sarok párnázottsága, amely többnyire kívülről is jól látható. A párnázottság változott az évek során, például az Air Max 95 modellen a kipárnázás a lábbeli oldalán, elején és a sarkán is látható. Ennél a modellnél az anatómiát vették alapul a kialakítás során. A lábbeli váza a gerincet szimbolizálja, míg a felhasznált anyag a bőrt, illetve az inakat. Az Air Max 95 modell megjelenését Sergio Lozano tervezte. Ebben a változatban két különálló légpárna található a lábbeli orránál, és a kialakításnál légnyomásos technológiát alkalmaztak. Mindez együttesen járul hozzá ahhoz, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen a viselő lábához.

Mindenki hamar megtalálja a saját kedvencét a Nike kínálatában


A Nike Air Max a megbízható minőségnek, a lenyűgöző formatervezésnek és a kiváló anyaghasználatnak köszönhetően garatáltan hosszú éveken át szolgálja a tulajdonosát. Ezek a lábbelik nemcsak az egyes szubkultúrák körében kiemelkedően népszerűek. A Nike Air Maxek széles választéka található az FTSHP-nél. A Nike kínálatában egyszerű, visszafogott lábbelik és látványos, színes cipők is találhatóak, szóval nemtől és kortól függetlenül mindenki hamar megtalálja a saját kedvencét. A garantált minőség pedig biztosítja, hogy a kiválasztott darab hosszú éveken át hű társa legyen a tulajdonosának.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb gazdasági hírek, minden nap.