Jan 17

Teret adunk a szabadságnak – Fedezd fel a Liberty épületét Magyarósi Csabával!

Jelentős eseménnyel indul a 2023-as év a WING számára, hiszen az első félévben átadja egyik zászlóshajó-ingatlanfejlesztési projektjének első ütemét, a vegyes funkciójú Liberty komplexumot. Az épülettel Budapest a jövő irodaházával lesz gazdagabb. Magyarósi Csaba videós-influenszer január 16-án induló, négy részes videósorozatában nyújt betekintést az érdeklődőknek az új építésű, energiahatékony és modern épület fejlesztésének és építésének hátterébe.

Magyarósi Csaba évek óta a magyar tech szcéna emblematikus alakja, tartalmaiban rendszeresen izgalmasabbnál izgalmasabb technológiai újdonságokat, fejlesztéseket mutat be követői számára. Ki is lehetne nála megfelelőbb ember, hogy bemutassa a jövő innovatív épületét? A kéthetente megjelenő, összesen négy részes videósorozatban az érdeklődők egyszerre informatív és szórakoztató módon ismerhetik meg a vegyes funkciós Liberty épület fejlesztésének és építésének hátterét a tervezőasztaltól egészen a kivitelezésig, a komplexum prémium szolgáltatásait, valamint a lokációjának köszönhető infrastrukturális előnyöket.

Csaba a projekten dolgozó szakemberek segítségével bemutatja a Liberty filozófiáját, fejlesztésének és építésének hátterét, illetve az épület legfontosabb tulajdonságait és újításait. A tartalmakban arról is szó esik majd, hogy milyen tekintetben hoz változást a komplexum a magyar ingatlanpiacra, illetve arról is bővebb információkat kaphatunk, hogy a vállalatoknak a világjárvány utáni időszakban milyen munkavállalói igényeket kell kielégíteniük, ha a dolgozókat újra vissza szeretnék csábítani az irodába. Az innovatív projekt a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában helyezkedik el. A nézők megismerhetik a rohamosan fejlődő városrész adottságait, valamint az is kiderül, hogy a Libertyben épülő, 3-4 csillagos szállodák miért lesznek különösen vonzóak a vendégek számára. Különböző kulisszatitkokra is fény derül a videók során, például az érdeklődők megismerhetik, hogy milyen váratlan kihívásokkal kellett szembenézniük a projekt során a tervezőknek, a mérnököknek és az építőknek egyaránt. Mindemellett a videósorozatban Csaba ellátogat majd a WING, Közép-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportjának irodájába is, ahol megismerkedik a cégcsoport által fejlesztett, meghatározó épületekkel.

A Liberty épülete vonzó lesz a munkavállalók és a munkáltatók számára is, hiszen igénybe vehetik majd az épület prémium szolgáltatásait, úgymint a autómosó, élelmiszerbolt, rendezvényszervezés, catering és kávézó konferenciaterem szolgáltatás, tetőszinti futó- és sportpálya. Mindezek mellett az épületben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, így a panorámás rooftop bár is, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló helyszínként szolgálhat.

A Liberty néhány percen belül elérhető vonzáskörzetében található a Lurdy Ház, élelmiszerboltok, valamint számos étkezési és kulturális lehetőség. Emellett a környék a közelmúltban jelentős fejlesztéseken esett át és további nagyívű projektek vannak folyamatban, amelyek által folyamatosan nő a városrész és egyúttal a Liberty presztízse.

A négy részes videósorozat 2023. január 16-án indul, a tartalmak a WING Youtube csatornáján keresztül érhetőek el.

A videósorozat a www.liberty.vlog.wing.hu weboldalon is elérhető.

Szereplők:

Magyarósi Csaba

Angel Gábor vezérigazgató-helyettes - irodaprojektek, WING Zrt.

Bakonyi Attila – vezérigazgató - Bernecker Zrt.

Csiki-Huszár Katalin projektvezető - szállodafejlesztések, Wing Zrt.

Dombi Miklós igazgató, alapító - DPI design Kft.

Hancz Anita, szenior értékesítési vezető - irodaprojektek, WING Zrt.

Tornyi Barna, projektvezető - irodaprojektek, WING Zrt.

Közreműködő ügynökség: t:ime Reklámügynökség

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő vállalatcsoportja, amely immáron három országban van jelen. A WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, emellett többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT.

A vállalat 1999-es alapítása óta mintegy 1,1 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. A WING a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlan projektek. Vezető nagyvállalatok partnereként azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozásaként világszínvonalú épületeket valósít meg, Budapest arculatát meghatározó projekteket fejleszt. Kiemelt célja, hogy az épületek környezettudatosan, a dolgozók jóllétét, egészségének megőrzését támogatva valósuljanak meg. A fejlesztések során az energiahatékony működés, a környezettudatos anyaghasználat, a tudatos vízfelhasználás, az optimalizált világítás, a környezettudatos gépészeti technológiák és hulladékkezelés meghatározó szempontok.

A WING alá tartozik a Magyarország egyik vezető lakóingatlan fejlesztője a LIVING. Az okos és fenntartható megoldásokra, az energia- és költséghatékonyságra, valamint a közösségi szolgáltatásokra fókuszáló fejlesztő 2017-es alapítása óta kilenc lakóprojektben közel 2000 lakás fejlesztését indította el, ebből több mint 1200 darabot értékesített, négy átadott lakófejlesztésében pedig több mint 800 lakást már átadott vevőinek. A LIVING-nél további fejlesztések állnak előkészítés alatt. Emellett a WING 2022-ben létrehozta önálló almárkáját, a WING Industrialt, amely az elmúlt 20 év alatt egyedülálló szakértelmet szerzett egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén és mára az egyik vezető szereplő vált az ipari és logisztikai ingatlanfejlesztések piacán.

A vállalat fejlesztései között található többek között az ország legmodernebb és legnagyobb, egy épülettömbben megvalósult irodaháza, a Magyar Telekom és a T-Systems új székháza, az Ericsson és a Siemens-evosoft Duna-parti székháza, az East Gate Business Park, a Wizz Air Oktató Központ, az ibis Styles Budapest Airport Hotel , a B&B Hotel Budapest City, a GOBUDA Mall bevásárlóközpont, Magyarország első környezettudatos, zöld minősített bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint WING lakóingatlanfejlesztő üzletágának, a LIVING lakóparkjai; a Kassák Residence és Passage, a Metropolitan Garden és a Park West 1 lakóparkok. Jelenleg fejlesztés alatt áll a Liberty, a LIVING Kassák Terrace, a Le Jardin, a Park West 2 és 3 lakóprojektjei, valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban, és az East Gate PRO. Emellett a vállalat tulajdonában áll számos irodaház, illetve az Airport City Business Park.

Bővebb információ: www.wing.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb gazdasági hírek, minden nap.